Ugrás a tartalomra

Közlemény_20210222_Molnár_Etelka.jpg

Jobb műszer, kevesebb szenvedés

Kérjük, támogassa a „Jobb Műszer, Kevesebb Szenvedés Közhasznú Alapítvány„-t!


Az alapítvány szolgáltatást nyújt a modern medicina szerinti leghatékonyabb kezelések elsajátításához.
A gyógyító tevékenységekhez kapcsolódó gépek és berendezések beszerzésével segítséget nyújt a kórház hatékonyabb működéséhez.

Az alapítványt a kiskunhalasi Semmelweis Kórház alapította 1991-ben.

A  "Jobb műszer, kevesebb szenvedés" Alapítvány kuratóriuma a kórház vezetésével szorosan együttműködve várja mindazon szervezetek, magánszemélyek támogatását, akik a célokkal azonosulni tudnak.
Az alapítvány célja a Semmelweis Kórház egészségügyi tevékenységéhez, ellátásához való hozzájárulás azzal, hogy a hozzá érkezett pénzügyi adományokból korszerű műszerek, gépek, berendezések beszerzésével és mindezek kórházi működtetésbe adásával, továbbá az egészségügyi dolgozók szakmai továbbképzéseihez nyújtott támogatásával elősegítse a kiskunhalasi kórház egészségmegőrzése, gyógyító tevékenysége, rehabilitációs tevékenysége terén kifejtendő munkáját.

Az alapítvány eddig a támogatásokból több mint 80 millió forint értékben tudott hozzájárulni kórházunk jobb műszer ellátottságához és számtalan képzéshez tudott részbeni, vagy teljes támogatást nyújtani egészségügyi dolgozóknak.

Az alapítvány munkájához bármely hazai vagy külföldi természetes és jogi személy tetszése szerinti adománnyal, vagyoni hozzájárulással, személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával támogatást nyújthat.

Az Alapítvány Kuratóriuma ezúton is köszöni a támogatók eddigi hozzájárulásait és várja mindazok segítő közreműködését, akik fontosnak tartják a kiskunhalasi Semmelweis Kórház minél színvonalasabb működését.

Az alapítvány adószáma:

19051262-1-03

Alapítvány bankszámla száma:

OTP 11732064 - 20031749

Alapítványunk címe:

Kiskunhalasi Semmelweis Kórház
a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza
6400 Kiskunhalasi, Dr. Monszpart L. u. 1.
Elérhetőség:  
Dr. Szepesvári Szabolcs
főigazgató
Kiskunhalasi Semmelweis Kórház
a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza
6400 Kiskunhalasi, Dr. Monszpart L. u. 1.
e-mail: igazgatas@halasi-korhaz.hu
Piegelné dr. Csényi Magdolna
ügyvéd
6400 Kiskunhalas, Thúry J. u. 4/B. I. em. /4
Telefon: 77/429-811, 06-70/510-37-77
e-mail: piegelnedr@jog-asz.eu